Duivenpinnen kopen? Alle duivenpinnen online

4
Wilt u duiven effectief verjagen? Maak dan gebruik van duivenpinnen.
Lees meer
Sorteren op:

Duiven verjagen en overlast voorkomen

Duiven zijn graag op plaatsen waar beschutting is en waar ze voldoende voedsel kunnen vinden. Zoals een plein of op dakranden en gevels van winkels in een winkelstraat. Waar ze zijn laten ze hun sporen achter, zoals uitwerpselen. Geen fraai gezicht, op de winkel stoep of bij openbare gebouwen. Ook in de buurt van uw woning kunnen duiven zich nestelen. Op het dak, in de tuin of op het balkon kunnen duiven behoorlijk wat overlast veroorzaken. Daarom is het soms noodzaak om ze te verjagen.

Duivenpinnen plaatsen

Een handige manier om overlast van duiven en andere vogels te voorkomen is door duivenpinnen te gebruiken. Er zijn duivenpinnen in RVS, kunstof of in een veer vorm. Plaatst de duivenpinnen op de dakrand, dakgoot of het balkon. Hierdoor zullen de duiven op deze plekken geweerd worden. 

Specialist in duivenpinnen

Als u duivenpinnen wilt kopen, gaat u natuurlijk naar een specialist. Dan bent u zeker van pinnen die jarenlang meegaan. Daarom bent u bij ALCETSOUND aan het juiste adres. Met een uitgebreide webshop aan producten om vogels te verjagen, mogen wij ons een specialist in vogelwering noemen. En weet u niet welk product u het beste kunt bestellen voor uw vogelprobleem? Dan geven wij u deskundig advies!

Welke soort duivenpinnen kunt u kopen?

In onze webshop vindt u diverse soorten duivenpinnen. U heeft de keuze uit strips van rvs óf kunststof die voorzien zijn van roestvrijstalen duivenpinnen met een lengte van 50 of 100 centimeter. Dankzij de zeer goed hechtende kit kunt u de pinnen op iedere ondergrond aanbrengen. De kwaliteit van deze pinnen, strips én kit zijn uitstekend, waardoor u voor lange tijd afrekent met vogeloverlast.

Meer vogelafweer oplossingen verkrijgbaar

Bij ALCETSOUND kunt u niet alleen vogelpinnen kopen. In de webshop vindt u meer producten met betrekking tot vogelwering. Denk hierbij aan:


Weet u al voor welke duivenwering u kiest? Bestel vandaag nog!

Wilt u duivenpinnen kopen? Of past een andere soort vogelwering beter bij uw vogelprobleem? Voor welke vogelwering u ook kiest, als u voor 22.00 uur bestelt, heeft u de producten de volgende werkdag al in huis. Zo verjaagt u vogels binnen korte tijd. Bij vragen of voor meer informatie over het verjagen van vogels belt u naar +31 (0)73 20 32 137.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »