Spiegelpiramides

7
Koop bij ALCETSOUND de spiegelpyramides en Flash Flags van het merk Eagle Eye ten behoeve van de afweer van vogels.
Lees meer
Sorteren op:

Heeft u last van vogels op plaatsen waar het plaatsen van duivenpinnen niet volstaat en is het niet mogelijk om met een akoestisch angstkreetsysteem te werken , dan zijn de EagleEye producten een goed alternatief. De Bird Breezer, Pro-Peller en de Eagle Eye spiegelpiramide maken allemaal gebruik van het weerkaatsen van een specifiek spectrum van het UV licht.

Vogels hebben een sterk ontwikkeld visueel vermogen, en zien meer dan het menselijk oog. Ook zijn ze altijd alert voor dreiging in de vorm van roofvogels en/of andere predatoren. Precies op dit vermogen spelen de Eagle Eye producten in.

Door het telkens in een andere richting weerkaatsen van een deel van het spectrum van het UV licht worden de vogels gedesoriënteerd in hun vlucht en zullen het oppervlakte waarop de Bird Breezer, de Pro-Peller en de Eagle Eye zijn gemonteerd mijden.

Middels de speciaal gekozen LED lampen van EagleEye is het mogelijk om het UV licht ook na te bootsen, en zo ook op donkere dagen gebruik te maken van de Eagle Eye spiegelpiramides om uw pand te beschermen tegen vogels.

De reflecterende piramides, vogelverschrikkaarten en Pro-Peller zijn:
- gemaakt van UV bestendig materiaal
- sterk reflecterend
- op grote afstand zichtbaar
- VOGELS associeren geflikker met vuur en zullen pand/perceel mijden.