Angstkreetsystemen - Elektronische vogelverschrikker

Het doeltreffende akoestische angstkreetsysteem van ALCETSOUND wordt volop gebruikt in de agrarische sector, op industrieterreinen en op luchthavens, zoals Schiphol en Rotterdam Airport.
Lees meer

Het doeltreffende akoestische angstkreetsysteem, met logischerwijs een angstkreet van de te verjagen vogelsoort, van ALCETSOUND wordt volop gebruikt in de agrarische sector en op industrieterreinen en luchthavens. Denk hierbij aan vliegvelden als Schiphol en Rotterdam Airport. Omdat dit geluidssysteem in eerste plaats is ontwikkeld voor de agrarische sector, is het financieel ook zeer aantrekkelijk voor andere sectoren. Het anti vogel geluid is effectief en de angstkreet verjaagt kraaien en andere soorten gevogelte.

Hoe werkt een akoestisch angstkreetsysteem?

ALCETSOUND ontwikkelde een geluidssysteem met angstkreten. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat vogels reageren op geluiden van hun soortgenoten. Onderling communiceren ze met elkaar. Door het verspreiden van angstkreten waarschuwen ze elkaar bij gevaar. Door die geluiden goed in kaart te brengen en ze vervolgens op te nemen en af te spelen, ontstaat een heel diervriendelijk systeem voor het verjagen van vogels. Daarmee kan vogeloverlast worden voorkomen voor bijvoorbeeld fruittelers of bij fabrieken en bedrijfshallen.

Diervriendelijk angstkreetsysteem voor vogelwering

Het angstkreetsysteem laat zich het beste omschrijven als een vogelverschrikker in een kastje. De waterdichte behuizing bevat een versterker met ingebouwde tijdsklok en één of meerdere luidsprekers. Het geluid is aangepast op de te verjagen vogelsoort. U kiest zelf de momenten waarop u de vogels wilt verjagen. Bijvoorbeeld overdag of 's nachts. Het systeem laat vervolgens op gezette of willekeurige tijden de geluiden horen, die de vogels verjagen. Simpel, maar doeltreffend en diervriendelijk.

Volg deze LINK voor uitleg van het systeem door een van onze gebruikers (vanaf 1:54 tot 3:40 seconden)

Een angstkreet verjaagt de kraai of een andere vogel

Het angstkreetsysteem zit in een waterdichte behuizing en bestaat uit een versterker met ingebouwde digitale tijdsklok en een of meerdere luidsprekers. De geluidsmodule bevat de geluiden van verschillende vogelsoorten in nood en de roep van roofvogels evenals het geluid van het lossen van een jachtgeweer. U kiest de soorten die u wilt verjagen en de momenten waarop dit moet gebeuren. Bijvoorbeeld overdag of 's nachts. Het ingenieuze systeem laat vervolgens op gezette of willekeurige tijden de geluiden horen die de vogels alarmeren en op de vlucht doen slaan. Een lichtsnoer zorgt ervoor dat de versterker, met het langer en korter worden van de dagen, inschakelt en uitschakelt. Simpel en doeltreffend:

Producten die u bij ons kunt kopen met betrekking tot een anti vogel geluid zijn:

  • Kant en klare sets
  • Versterkers
  • Luidsprekers
  • Bekabeling

Dit zijn slechts enkele categorieën die wij verkopen met betrekking tot angstkreetsystemen. De angstkreet is dan ook een effectief middel tegen de vogel of kraai die u al geruime tijd lastigvalt.

Een divers en ruim aanbod

Op het gebied van anti vogel geluid verkopen wij meer dan alleen angstkreetsystemen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de befaamde Dazon knalapparaten. Deze hebben wij in verschillende soorten en maten, waardoor u altijd een exemplaar vindt die voldoet aan uw wensen. Andere producten tegen vogeloverlast binnen het assortiment zijn:

 

Plaats eenvoudig uw bestelling in de webshop

In de webshop bestelt u eenvoudig de gewenste producten. U doorloopt het bestelproces waarna wij zorgen voor een razendsnelle levering. Heeft u vragen over onze systemen met betrekking tot de angstkreet van een vogel of kraai? Of wilt u meer weten over een specifiek product? Door te bellen naar Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)73 20 32 137. Wij vertellen u alles over het anti vogel geluid!