Referenties

Greep uit recente reviews:

 

Deze duivenpinnen worden in de galmgaten van de toren van de kerk Sint-Jozef te Wuustwezel gemonteerd. Dit werk moet nog uitgevoerd worden. Het materiaal voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Duivenpinnen MIC760

Door Jan Voeten, 3 december 2018

 

super snelle levering en de duiven zijn weg.”
Duivenwerende veer MIC327

Door Willem Sodenkamp, 3 december 2018

 

"super snelle geleverd en de duiven zijn weg"
Duivenwerende veer MIC327

Door Willem Sodenkamp, 22 oktober 2018

 

"top!! en hele snelle levering"
Meeuwenpinnen MIC313

Door Leveugle Michael, 15 november 2018

 

"Werk goed en snel"
Goed hechtende montagekit GRIJS

Door Gerard van Hoorn, 14 november 2018

 

"Goede prijs kwaliteitsverhouding en eenvoudig aan te brengen - zeker een aanrader"
Duivenpinnen MIC780

Door Richard Wouda, 7 november 2018

 

"Snel bezorgd. En de duiven blijven lekker weg! Top!"
Kunststof duivenpinnen MIC230

Door Ingrid, 3 november 2018

 

"deze strippen zijn van goede kwaliteit,"
Meeuwenpinnen MIC313

Door Rini van Ommeren, 29 oktober 2018

 

"Ik heb al vele RVS strips bij u besteld en gemonteerd met de grijze montage kit.... De kit is in 1 woord geweldig. Gebruik het nu ook voor heel veel klussen. Ook buiten. De RVS strippen zitten of grote lengte op zinken daklijsten geplakt. Het prettig te verwerken en hecht enorm."
Goed hechtende montagekit GRIJS

Door Amsterdam, 27 oktober 2018

 

"Snel en netjes"
Duivenpinnen MIC780

Door Cees, 23 oktober 2018

 

"De veer is snel en keurig geleverd. De bedoeling een ongelofelijk brutale kat uit de tuin te weren is helaas mislukt. Ik vrees dat er schrikdraad aan te pas zal moeten komen."
Duivenwerende veer MIC327

Door M. Coppens, 22 oktober 2018

 

"Gewoon prima"
Kunststof duivenpinnen MIC230

Door Gouwens, 21 oktober 2018

 

"Het pakket is goed aangekomen en de pinnen zien er goed uit maar ik heb ze nog niet aangebracht ,nog geen tijd voor gehad , alsnog bedankt voor de goede
afhandeling"
Duivenpinnen MIC103

Door F.C. Nievaard, 19 oktober 2018

 

"Uitstekende service! En fantastisch resultaat; de Duivenpinnen werken nog beter dan verwacht! Top product!"
Duivenpinnen MIC780

Door Haky van Diessen, 19 oktober 2018

 

"Dank voor het oplossen van de levering. Wij zijn zeer tevreden over jullie en hebben dit ook doorgegeven aan het bouwbedrijf alhier. Die gebruikten tot nu toe iets met plastic voetjes. Dus een tevreden klant en misschien wel een bouwer erbij die jullie pinnen gaat gebruiken."
Meeuwenpinnen MIC313

Door Spakenburg Paling, 10 oktober 2018

 

"Zeer robuust product, volledig RVS, zeker een aanrader voor panden waar overlast is van meeuwen. Bij ons geen meeuwen meer op de dakrand :-)"
Meeuwenpinnen MIC313

Door Spakenburg Paling BV, 10 oktober 2018

 

"Stevig net compleet met al het bevestigingsmateriaal. Zeer tevreden met levering"
Duivennet 5 x 5 meter

Door M. Janssen, 10 oktober 2018

 

"De levering is in goede orde ontvangen. De meeste duivenpinnen gaan naar een kennis van mij die ook overlast van katten heeft."
Duivenpinnen MIC103

Door RvdP, 10 oktober 2018

 

Referenties

 

"Ik ben al jaren heel tevreden over het geluidsysteem van ALCETSOUND. Ik was een van de eerste fruittelers in Nederland die het angstkretensysteem ging gebruiken. Wij hebben twaalf hectare met appel-, peren- en pruimenbomen. Om onze boomgaard hebben we een ring van geluid gemaakt, met tien luidsprekers die angstgeluiden van vogels en geluiden van roofdieren produceren. Daarmee verjagen we kraaiachtigen en mezen. Dat werkt heel erg goed. We hebben een veld van 200 bij 600 meter, met aan elke kant vijf palen met luidsprekers. De kabels zijn ingegraven. Zo hebben we een permanente vogelverschrikking gemaakt die al jaren meegaat."
Alcetsound akoestische vogelverschrikker

Dhr. Carlos Faes, directeur van de Philips Fruittuin in Eindhoven"In onze bouwprojecten gebruiken wij de meeuwenpinnen van ALCETSOUND. We zijn daar heel tevreden over, want ze werken uitstekend om meeuwen uit de dakgoten en van dakkapellen te houden."
Meeuwenpinnen MIC313

Guido Milot, aannemersbedrijf Letzer in Vlissingen


"Wij hebben vijf hectare aan kassen met komkommers. Onze komkommers worden onder andere bedreigd door het bontvirus, dat huismussen en kwikstaarten verspreiden. Deze vogels laten zich behoorlijk goed verjagen met geluid. Wij hadden al een systeem van een concurrent. Toen die installatie stuk ging, vond ik een vervangend angstkretensysteem bij ALCETSOUND. Eigenaar Gilles was zeer behulpzaam. Hij gaf mij een nieuw systeem en zei: ‘Probeer het eerst maar uit. Je hoeft pas te betalen als het werkt.’ Nou, het bleek uitstekend te werken. De vogels worden er heel onrustig van. Ze blijven uit de kassen en bouwen er geen nesten meer."
Alcetsound akoestische vogelverschrikker

Dhr. Jack Crienen, komkommerteler in Baarlo

 

"Wij gebruiken het angstkretensysteem van ALCETSOUND nu een jaar of zes tot volle tevredenheid. Het werkt uitstekend bij grotere vogels, zoals de kraaiachtigen. De kleinere zangvogels laten zich wat minder snel afschrikken. Maar het zou ook kunnen komen doordat we maar één luidspreker mogen gebruiken omdat we dichtbij het dorp zitten."
Alcetsound akoestische vogelverschrikker

Dhr. Aad Wisse, perenteler en adviseur in Kapelle"Wij hebben een flat met tien verdiepingen en honderd appartementen. De roeken op het dak gooiden altijd kiezelstenen naar beneden. Daarmee beschadigden ze de op straat geparkeerde auto’s, tot aan kapotte voorruiten en fikse deuken aan toe. Dankzij ALCETSOUND hebben we het probleem opgelost. We hebben spiegelpiramides op het dak geplaatst waar de roeken bang voor zijn. Ze staan er nu al dik een jaar op en we hebben geen enkel probleem meer gehad. Die spiegelpiramides werken fantastisch. Het is echt weinig werk en we hebben er heel veel profijt van."
Eagle Eye spiegelpiramide

Mw. M., bestuurslid VVE Damstede in Schiedam

 

"Wij hebben drie woontorens van zestien verdiepingen, met vier woningen per verdieping. Zoals bij alle woontorens hebben de bewoners veel last van duiven. Zij poepen de boel telkens onder en maken nesten op het balkon. We hebben van alles geprobeerd om de duiven te weren en de duivennetten werken het beste. De netten van ALCETSOUND passen precies om het balkon en als je op het balkon zit, kun je er nog prima doorheen kijken, terwijl er geen duif meer doorheen komt. We hebben net een klein aantal netten op proef gehad en die bevallen zo goed dat we ze nu aan alle bewoners gaan aanbieden."
Duivennet 5 x 5 meter

Mw. Dieuwke Quist, hoofd technische dienst Nederwoon in Apeldoorn
 
 

"Wij bedenken milieuvriendelijke, biologische oplossingen voor de landbouw. Een van onze activiteiten is het kweken van insecten in kassen. Probleem daarbij is dat vogels gek zijn op de larven. Het angstkretensysteem van ALCETSOUND werkte heel goed om de vogels te verschrikken. Maar dat bleek niet voldoende, want de vogels konden de kas niet uit en raakten zo gewend aan de geluiden. Dat is dus een belangrijke tip voor mensen die het geluidsysteem in een kas willen gebruiken: zorg ervoor dat de vogels weg kunnen."
Alcetsound akoestische vogelverschrikker

Dhr. Tom van der Breggen, productieleider Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs


 
"wij hebben het Alcetsound angstkreetsysteem in gebruik sinds november 2009 en eigenlijk staat deze altijd aan. Door regelmatig van set met geluiden te wisselen is effectief gewenning te voorkomen. Het meeste overlast hebben we in het weekend als er relatief weinig gebeurd op ons buitenterrein. Bij Brabant Prefab maken we dakkapellen welke we in plasticfolie buiten op ons terrein neerzetten, voordat deze afgeleverd worden aan onze klant. Kraaien en kraaiachtigen hebben de neiging deze folie kapot te pikken, wat directe schade tot gevolg heeft aan ons eindprodukt. Door gebuik te maken van het Alcetsound angskreetsysteem kunnen we deze schade al jaren effectief voorkomen." 
Alcetsound akoestische vogelverschrikker

Dhr. Bert van Grunsven, directeur Brabant Prefab in Oss 

 

Bijzondere links:

Alcetsound

Faunafonds

NFO

NFO Evenementen

Wijngaardeniersgilde Nederland

Wijnbouw Nederland