Ruilen & retourneren

Wij doen ons uiterste best u als klant tevreden te houden. Dus wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet, kunt u het artikel ruilen of retourneren.  

A. Voor retournering van uw bestelling heeft u 14 dagen zichttermijn en 14 dagen de tijd om het artikel te ruilen of te retourneren.

B. De goederen dienen in de originele staat te zijn, dat wil zeggen in de originele verpakking én een degelijke verzendverpakking teruggestuurd te worden. De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

C. Retourneren gaat eenvoudig via Mijn Account. Hier vindt u de geplaatste orders. Klik op bekijken, scroll naar beneden en klik op artikelen retourneren. Vervolgens kunt u aangeven welke artikelen u terug wil sturen en de reden van retourneren. U kunt kiezen om het artikel te ruilen of om uw geld terug te krijgen. Als u het artikel wilt ruilen, kunt u in het opmerkingenveld aangeven welke artikelen u wenst te ontvangen. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met verdere instructies.

D. Na retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. eventueel betaalde verzendkosten) binnen 5 werkdagen aan u worden overgemaakt op het bij ons, of bij onze paymentprovider, bekende bankrekeningnummer.

Voor vragen over het retourneren of ruilen van uw artikelen kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of telefoon: +31 (0)73 20 32 137.


RETOURADRES:

ALCETSOUND
p.a. Alcet Nederland
Dreesbroch 3
5241 HL Rosmalen
Nederland