Duivenwerende veer

2
Een duivenwerende veer is een alternatief op duivenpinnen. Vooral geschikt voor plaatsen zoals balkons en raamkozijnen, waar mensen (en vooral ook kinderen) zich zouden kunnen bezeren aan duivenpinnen.
Lees meer
Sorteren op:
Sale
€14,99 €12,99
Op voorraad

Voorkom overlast van duiven met duivenwerende veer

Geen duivenpinnen, maar een duivenwerende veer in te zetten bij vogeloverlast. Een duivenwerende veer is een alternatief op duivenpinnen. Vooral geschikt voor plaatsen zoals balkons en raamkozijnen, waar mensen (en vooral ook kinderen) zich zouden kunnen bezeren aan duivenpinnen. Ook geschikt voor plaatsen waar pinnen als minder esthetisch worden beschouwd. Prima middel om duiven van je balkon of raamkozijn te weren.

Wanneer duiven zich eenmaal ergens prettig voelen, zullen ze er alles aan doen om terug te keren naar die omgeving. Behalve dat duiven voor overlast van geluid zorgen, kunnen ze nog een veel meer overlast veroorzaken. Zeker als ze duivenpoep en alle andere rommel ze achterlaten.

Vogelwering op diervriendelijke manier

Vogels verjagen kan op verschillende wijze. ALCETSOUND biedt diverse middelen om bijvoorbeeld duiven te verjagen. Bij ALCETSOUND gaan we altijd diervriendelijk te werk. We bieden in onze webshop diverse vogelwering producten om vogeloverlast te voorkomen. Altijd als uitgangspunt om alle vogels op een vreedzame manier te verjagen, zonder dat de dieren gewond raken.