Leverings- en verzendkosten

 
Leverings- en verzendkosten
 
*** IVM HET CORONA VIRUS KUNT U UW BESTELLING NIET BIJ ONS AFHALEN***
 
*** AL ONZE LEVERINGEN LOPEN ZOALS VOORHEEN VIA DPD NEDERLAND OF POSTNL ***
 
 

Bestelling op een doordeweekse dag voor 22.00 uur geplaatst, worden de VOLGENDE DAG bezorgd. Bestellingen geplaatst op maandag tot vrijdag worden de volgende dag aangeboden, OOK op ZATERDAG. Bestellingen geplaatst in het weekend worden maandag door ons klaar gemaakt en op dinsdag bij u aangeboden.
 
LET OP:
De hele logistieke keten staat onder enorme druk van de zeer grote groei van de hoeveelheid e-commerce zendingen. De vervoerders halen niet altijd de afgesproken transfer- en bezorgtijden. Zendingen naar België duren momenteel minimaal 2 dagen. In Nederland is het meestal 1 dag, maar soms langer.
 
Onze verzending worden normaliter uitgevoerd door DPD en er moet voor ontvangst getekend worden. U ontvangt van ons een track & trace code. Het kan een werkdag duren voordat de eerste status via het nummer opvraagbaar is. Op de dag van bezorging is via de site: http://www.dpdpredict.nl vanaf een uur of 10.00 - 10.30 uur te zien wat het verwachte levermoment is.
 
Voor de meeste vragen m.b.t. aflevering klik op: DPD of PostNL.
 
Normaliter is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. IVM HET CORONA VIRUS bieden we deze optie momenteel niet aan. We hopen op uw begrip hiervoor. Zodra de omstandigheden het weer toe laten om uw bestelling op te halen, bieden we deze optie weer aan.
 
 


Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,49 incl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 worden franco huis Nederland verstuurd.


Verzendkosten naar Belgie bedragen € 9,95 excl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 incl BTW worden franco huis Belgie verstuurd.


Als u beschikt over een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoeven wij u GEEN BTW in rekening te brengen. Is dit niet het geval, dan moeten wij u Nederlandse BTW in rekening brengen. Tijdens het afrekenen van uw winkelwagen, heeft u de mogelijkheid uw BTW nummer in te voeren. Ons systeem checkt on-line uw BTW-nummer en als deze correct bevonden wordt, wordt geen BTW in rekening gebracht.