Levering en verzendkosten

Levering en verzendkosten

Bestelling op een doordeweekse dag voor 22.00 uur geplaatst, worden de VOLGENDE DAG bezorgd. Ook bestellingen geplaatst op vrijdag worden de volgende dag - dus ZATERDAG - bezorgd. Onze verzending worden normaliter uitgevoerd door DPD en er moet voor ontvangst getekend worden. Op de dag van bezorging is via de site: http://www.dpdpredict.nl vanaf een uur of 10.00 - 10.30 uur te zien wat het verwachte levermoment is.

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Neem altijd van te voren telefonisch contact op, zodat wij u naar tevredenheid kunnen helpen. Wilt u de produkten eerst zien, dan kan dat. Neem ook in dat geval eerst telefonisch contact op zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.


Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95 incl. btw. Bestellingen boven de € 150,00 worden franco huis Nederland verstuurd.


Verzendkosten naar Belgie bedragen € 9,50 excl. btw. Bestellingen boven de € 150,00 incl BTW worden franco huis Belgie verstuurd.


Als u beschikt over een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoeven wij u GEEN BTW in rekening te brengen. Is dit niet het geval, dan moeten wij u Nederlandse BTW in rekening brengen. Tijdens het afrekenen van uw winkelwagen, heeft u de mogelijkheid uw BTW nummer in te voeren. Ons systeem checkt on-line uw BTW-nummer en als deze correct bevonden wordt, wordt geen BTW in rekening gebracht.