Leverings- en verzendkosten

We versturen uw bestelling in principe binnen 24 uur na bestellen.

We streven er naar om uw bestelling binnen 24 uur na bestellen (weekend uitgezonderd) te versturen. Het is echter ook in ons magazijn druk en de verwerkingstijd kan oplopen tot 48 uur.
 
Verzending met track & trace
Onze verzending worden normaliter uitgevoerd door DPD en er moet voor ontvangst getekend worden. U ontvangt van ons een track & trace code. Het kan een werkdag duren voordat de eerste status via het nummer opvraagbaar is. Op de dag van bezorging is via de site:http://www.dpdpredict.nl vanaf een uur of 10.00 - 10.30 uur te zien wat het verwachte levermoment is.
 
Voor de meeste vragen m.b.t. aflevering klik op: DPD of PostNL.
 

Bestelling ophalen

Normaliter is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Kies in dat geval voor de optie "afhalen in overleg". Neem vooraf contact met ons op zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan. Dit kan via de email of telefonisch.
 

Verzending Nederland

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 incl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 worden franco huis Nederland verstuurd.
 

Verzending België

Verzendkosten naar België bedragen € 9,95 excl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 incl BTW worden franco huis België verstuurd.
 
Als u beschikt over een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoeven wij u GEEN BTW in rekening te brengen. Is dit niet het geval, dan moeten wij u Nederlandse BTW in rekening brengen. Tijdens het afrekenen van uw winkelwagen, heeft u de mogelijkheid uw BTW nummer in te voeren. Ons systeem checkt on-line uw BTW-nummer en als deze correct bevonden wordt, wordt geen BTW in rekening gebracht.