Leverings- en verzendkosten

We versturen uw bestelling in principe binnen 24 uur na bestellen.

We streven er naar om uw bestelling binnen 24 uur na bestellen (weekend uitgezonderd) te versturen. Het is echter ook in ons magazijn druk en de verwerkingstijd kan oplopen tot 48 uur.
 
LET OP: Daarnaast staat de hele logistieke keten onder enorme druk van de zeer grote groei van de hoeveelheid e-commerce zendingen. De vervoerders halen niet altijd de afgesproken transfer- en bezorgtijden. Zendingen naar België duren momenteel minimaal 2 dagen. In Nederland is het meestal 1 dag, maar soms langer.
 

Verzending met track & trace

Onze verzending worden normaliter uitgevoerd door DPD en er moet voor ontvangst getekend worden. U ontvangt van ons een track & trace code. Het kan een werkdag duren voordat de eerste status via het nummer opvraagbaar is. Op de dag van bezorging is via de site:http://www.dpdpredict.nl vanaf een uur of 10.00 - 10.30 uur te zien wat het verwachte levermoment is.
 
Voor de meeste vragen m.b.t. aflevering klik op: DPD of PostNL.
 

Bestelling ophalen

Normaliter is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. IVM HET CORONA VIRUS bieden we deze optie momenteel niet aan. We hopen op uw begrip hiervoor. Zodra de omstandigheden het weer toe laten om uw bestelling op te halen, bieden we deze optie weer aan.
 

Verzending Nederland

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 incl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 worden franco huis Nederland verstuurd.
 

Verzending België

Verzendkosten naar België bedragen € 9,95 excl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 incl BTW worden franco huis België verstuurd.
 
Als u beschikt over een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoeven wij u GEEN BTW in rekening te brengen. Is dit niet het geval, dan moeten wij u Nederlandse BTW in rekening brengen. Tijdens het afrekenen van uw winkelwagen, heeft u de mogelijkheid uw BTW nummer in te voeren. Ons systeem checkt on-line uw BTW-nummer en als deze correct bevonden wordt, wordt geen BTW in rekening gebracht.
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »