Leverings- en verzendkosten

 
Leverings- en verzendkosten
 

Bestelling op een doordeweekse dag voor 22.00 uur geplaatst, worden de VOLGENDE DAG bezorgd. Bestellingen geplaatst op maandag tot vrijdag worden de volgende dag aangeboden, OOK op ZATERDAG. Bestellingen geplaatst in het weekend worden maandag door ons klaar gemaakt en op dinsdag bij u aangeboden.
 
Onze verzending worden normaliter uitgevoerd door DPD en er moet voor ontvangst getekend worden. U ontvangt van ons een track & trace code. Het kan een werkdag duren voordat de eerste status via het nummer opvraagbaar is. Op de dag van bezorging is via de site: http://www.dpdpredict.nl vanaf een uur of 10.00 - 10.30 uur te zien wat het verwachte levermoment is.
 
Voor de meeste vragen m.b.t. aflevering klik op: DPD of PostNL.
 
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Neem altijd van te voren telefonisch contact op, zodat wij u naar tevredenheid kunnen helpen. Wilt u de produkten eerst zien, dan kan dat. Neem ook in dat geval eerst telefonisch contact op zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.


Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,49 incl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 worden franco huis Nederland verstuurd.


Verzendkosten naar Belgie bedragen € 9,95 excl. btw. Bestellingen boven de € 49,00 incl BTW worden franco huis Belgie verstuurd.


Als u beschikt over een geldig Belgisch BTW nummer, dan hoeven wij u GEEN BTW in rekening te brengen. Is dit niet het geval, dan moeten wij u Nederlandse BTW in rekening brengen. Tijdens het afrekenen van uw winkelwagen, heeft u de mogelijkheid uw BTW nummer in te voeren. Ons systeem checkt on-line uw BTW-nummer en als deze correct bevonden wordt, wordt geen BTW in rekening gebracht.