Our products

Duivenpinnen en Meeuwenpinnen

Duivenpinnen en Meeuwenpinnen houden vogels weg omdat ze niet kunnen landen op plaatsen waar deze bevestigd zijn. De pinnen zijn eenvoudig aan te brengen op muren en dakranden zonder de dakbedekking te beschadigen. RVS strips laten zich gemakkelijk vormen en zijn daarom ook uitermate geschikt voor bevestiging op niet vlakke ondergrond.

Geluid: Angstkreetsysteem en Knalapparaat / Gaskanon

Onze complete geluidssystemen verjagen vogels met natuurgetrouwe alarmgeluiden en de roep van de natuurlijke vijand. Deze systemen kunt u zelf installeren of u kunt dit overlaten aan onze ALCETSOUND technici. Ook bieden wij maatwerk, zoals wij deden met de inbouw in auto’s van de vogelwacht van Schiphol en Rotterdam Airport.

Ook effectief om vogels te verjagen zijn onze gaskanonnen. Deze worden met goed resultaat gebruikt in de fruitteelt, akkerbouw, industrieterreinen en (lucht-)havens.

Licht: Fire Card en Eagle Eye spiegelpiramide

Eagle Eye spiegelpiramides en Fire Cards desoriënteren vogels in hun vlucht. Vogels schrikken van het weerkaatste licht en denken dat er gevaar dreigt. Deze vorm van vogelwering is diervriendelijk en effectief.