Vogelafweer kopen

U wilt vogelafweer kopen. Misschien omdat u vogels wilt verjagen van uw balkon? Of omdat u veel overlast ervaart rondom uw landbouwbedrijf of (lucht)haven? Dan bestelt u pinnen, netten of andere producten omtrent vogelwering in de webshop van ALCETSOUND. Zo rekent u binnen enkele dagen al af met overlast! Als u voor 22.00 uur een bestelling plaatst, dan wordt de vogelwering de eerstvolgende werkdag al geleverd. Dat is wat u mag verwachten van een specialist in vogelwering.

Verschillende soorten vogelafweer kopen in gespecialiseerde webshop

In onze webshop beschikken we over een uiteenlopend aanbod van verschillende soorten vogelwering, zoals pinnen, waardoor zowel particulieren als ondernemingen geen overlast meer ervaren. Zo kunt u bij ons onder andere de volgende vogelafweer kopen:

Dit is slechts een greep uit ons veelzijdige aanbod.

Verjaag vogels op een diervriendelijke manier

Als u duivenstrips bestelt bij ALCETSOUND, weet u zeker dat u kiest voor een diervriendelijke aanpak van vogelwering. Het doel van onze producten is namelijk om duiven op een vreedzame manier te verjagen.

Bestel vogelwering, zoals pinnen of netten, eenvoudig in de webshop

Heeft u de vogelafweer gevonden die u graag wilt kopen? Dan plaatst u eenvoudig een bestelling in de webshop. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering, doorgaans binnen één werkdag. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over welke vogelafweer bij uw situatie past? Bel dan naar +31 (0)73 20 32 137 en onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en geven u deskundig advies.

Onze producten

Duivenpinnen en Meeuwenpinnen

Duivenpinnen en Meeuwenpinnen houden vogels weg omdat ze niet kunnen landen op plaatsen waar deze bevestigd zijn. De pinnen zijn eenvoudig aan te brengen op muren en dakranden zonder de dakbedekking te beschadigen. RVS strips laten zich gemakkelijk vormen en zijn daarom ook uitermate geschikt voor bevestiging op niet vlakke ondergrond.

Geluid: Angstkreetsysteem en Knalapparaat / Gaskanon

Onze complete geluidssystemen verjagen vogels met natuurgetrouwe alarmgeluiden en de roep van de natuurlijke vijand. Deze systemen kunt u zelf installeren of u kunt dit overlaten aan onze ALCETSOUND technici. Ook bieden wij maatwerk, zoals wij deden met de inbouw in auto’s van de vogelwacht van Schiphol en Rotterdam Airport.

Ook effectief om vogels te verjagen zijn onze gaskanonnen. Deze worden met goed resultaat gebruikt in de fruitteelt, akkerbouw, industrieterreinen en (lucht-)havens.

Licht: Fire Card en Eagle Eye spiegelpiramide

Eagle Eye spiegelpiramides en Fire Cards desoriënteren vogels in hun vlucht. Vogels schrikken van het weerkaatste licht en denken dat er gevaar dreigt. Deze vorm van vogelwering is diervriendelijk en effectief.