Duivenwerende veer op RVS strips MIC327 / alternatief voor duivenpinnen - blister van 4 veren - goed voor 5 mt

Deze duivenwerende veer is in te zetten bij LICHTE TOT MIDDELMATIGE vogeldruk. Vooral geschikt voor plaatsen zoals balkons en raamkozijnen waar mensen/kinderen zich zouden kunnen bezeren aan duivenpinnen. ...Meer informatie
  • Artikelnummer:MIC327
  • Bestel 5 voor €21,61 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 10 voor €20,48 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 20 voor €18,20 per stuk en bespaar 20%


Deze duivenwerende veer is in te zetten bij LICHTE TOT MIDDELMATIGE vogeldruk. Vooral geschikt voor plaatsen zoals balkons en raamkozijnen waar mensen/kinderen zich zouden kunnen bezeren aan duivenpinnen.  

- Veer op RVS strips, goed voor 5 meter vogelafweer, hoogte veer 5,5 cm 
- Hoeveelheid per verpakking: 8 x montagestrip van circa 20 cm + 4 x rol met veer 
- Hierdoor makkelijk zelf aan te brengen 
- Montage op elke gewenste manier: kit, spijkers, schroeven, potnagels, etc.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Vibeke Geplaatst op 31 Augustus 2018 at 08:35

Snel geleverd en het werkt prima!


D Geplaatst op 26 Augustus 2018 at 12:36

Werkt evengoed als duivenpinnen, maar is veiliger indien het gebruikt wordt op bijv; balkonrelingen, of andere plekken waar mensen "overheen" hangen


Anneke Geplaatst op 12 Mei 2018 at 15:28

Over het product: Eenvoudig te installeren, ziet er niet lelijk uit (ik gebruik het op mijn balkonrand) en als je het met silikonenkit vastlijmt schijn je het later met een speciaal middeltje weer zonder schade te kunnen verwijderen. Ik vind de verhouding plaatjes/veren wel een beetje gek: er zijn veel meer plaatjes dan je nodig hebt.Over de webwinkel: Prima, snelle levering. In deze tijd zou je wat lagere verzendkosten verwachten, maargoed, je weet waar je aan toe bent. Wat me wel opviel was dat in de bevestigingsmail stond dat DPD alleen van maandag tot en met vrijdag bezorgt. Ik had op vrijdag besteld en omdat ik dus niet verwachtte dat DPD op zaterdag zou langskomen, was ik op dat moment niet thuis. Later vond ik een briefje in de brievenbus en kon ik het pakketje de volgende werkdag op een afhaalpunt afhalen. Ik zie op de website van DPD ook staan dat ze van maandag tot en met vrijdag bezorgen, dus ik weet niet waarom ze nou wel op zaterdag langskwamen. Als dit toch een vaste regel is, zou de informatie in de mail aangepast kunnen worden.ALCETSOUND: hartelijk dank voor Uw terugkoppeling. We gaan de informatie over afleveren op zaterdag op onze website aanpassen. Dit is recentelijk doorgevoerd om ook klanten op zaterdag van dienst te kunnen zijn. Fijn dat u ons attent maakt op het feit dat de informatie op de site hier nog op aangepast dient te worden.M.b.t. het aantal plaatjes: in de verpakking dienen 4 veren en 8 plaatjes te zitten, 2 per veer. Afhankelijk van het aantal meters dat van de veren voorzien moet worden (max 5 meter totaal), blijft er materiaal over en kan elders toegepast worden.


Gé Bruiker uit Rotjeknor Geplaatst op 8 September 2016 at 23:23

De omschrijving is duidelijk, heb dan ook precies ontvangen wat ik wilde hebben, en de duiven werende veer werkt heel goed.


4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen Uw review toevoegen