Knalapparaten

7
Alcetsound levert een uitgekiend gamma knalapparaten die hun weg vinden naar de fruitteelt, melkveehouderij, akkerbouw, industrieterreinen en (lucht-)havens. Normaliter kunnen we deze knalapparaten - ook wel gaskannonen geheten - uit voorraad leveren.
Lees meer
Sorteren op:

ALCETSOUND levert een uitgekiend assortiment (mechanische) knalapparaten die hun weg vinden naar de fruitteelt, melkveehouderij, akkerbouw, industrieterreinen en (lucht)havens. Normaliter kunnen we deze knalapparaten, ook wel gaskannonen genoemd, uit voorraad leveren. Het gebruik van een knalapparaat als vogelverschrikker is zeer effectief en zorgt ervoor dat uw gewassen niet meer worden kaalgeplukt.

Vogels verjagen doet u met de knalapparaten van ALCETSOUND

Met onze mechanische knalapparaten verjaagt u vogels met harde knallen van 125 decibel. Het kanon heeft een traploos instelbare tijdsinterval van 30 seconden tot 30 minuten en werkt op butaan of propaangas. Een gasfles van 10 kilogram is goed voor zo'n 17.000 knallen.

De knalapparaten zijn er in twee uitvoeringen:

  • Mechanische knalapparaten waarbij het meer of minder opendraaien van de gaskraan bepaalt om de minuten of seconden hij knalt.
  • Het elektronische knalapparaat waarbij u instelt tussen welke uren, om de hoeveel minuten hoe vaak het apparaat knalt.

Het knalapparaat, oftewel uw vogelverschrikker, wordt geleverd met een onderstel. Voor ieder type knalapparaat is er ook een specifieke driepoot leverbaar waarmee het gaskanon op hoogte geplaatst kan worden. Het geluid heeft hierdoor een groter bereik (3 tot 4 ha) en het knalapparaat neemt door de knal telkens een andere positie aan, waardoor het lijkt alsof de knal iedere keer ergens anders vandaan komt. Dit vergroot de effectiviteit en helpt gewenning te voorkomen. Een knalapparaat is in de regel dan ook veel effectiever dan een “normale” vogelverschrikker.

Meer informatie? Neem gerust contact op!

Wilt u meer informatie over onze (mechanische) knalapparaten? Dan kunt u ons gemakkelijk en snel bereiken door te bellen naar +31 (0)73 20 32 137. Naast deze knalapparaten vindt u in ons aanbod ons eigen akoestische ALCETSOUND angstkreetsysteem, duivenpinnen en andere vogelwering. Wij hopen u snel eens te mogen helpen en te vertellen over onze ervaring op het gebied van een knalapparaat als vogelverschrikker.