Meeuwenpinnen

2
Meeuwenpinnen van ALCETSOUND onderscheiden zich van de duivenpinnen uit ons pakket door de bijna 3cm langere RVS-pinnen. Meeuwen staan hoger op hun poten en zeker bij de grote zeemeeuwen is het wenselijk om gebruik te maken van deze langere meeuwenpinnen.
Lees meer
Sorteren op:
Sale
€14,99 €12,99
Op voorraad

De meeuwenpinnen van ALCETSOUND lijken in eerste instantie op onze duivenpinnen. Maar ze zijn niet hetzelfde. Meeuwen staan namelijk hoger op hun poten en om ze te verjagen heeft u dus langere pinnen nodig. Dit geldt zeker voor de grote zeemeeuwen. Onze meeuwenpinnen hebben een hoogte van circa 12,5 cm en zijn daarmee 3 cm langer dan onze duivenpinnen. 
Zo pakt u de overlast van meeuwen op effectief wijze aan!

Onze meeuwenpinnen kunt u eenvoudig zelf op elke ondergrond aanbrengen dankzij onze zeer goed hechtende montagekit. Deze kit hardt niet uit en blijft flexibel. Hierdoor blijft de strip jarenlang goed vastzitten. In tegenstelling tot andere kitsoorten is onze kit uitstekend geschikt voor een ondergrond die voortdurend uitzet en krimpt onder invloed van wisselende buitentemperaturen. 

Online meeuwenafweer kopen

In onze gespecialiseerde webshop bieden we verschillende soorten vogelafweer. Er is een oplossing voor elke uitdaging en altijd diervriendelijk. Is de meeuwendruk in een gebied heel groot, dan biedt een combinatie met het akoestische afweer systeem de perfecte oplossing om meeuwen te weren. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vogelpinnen of overige vogelwering producten.