Duivenpinnen

9
Sorteren op:

Materialen

Kunststof, RVS

Prijs

Vanaf € 2,99 per 0,5 meter

Lengte strips

50 of 100 cm per strip

Aantal pinnen

30 - 80 pinnen per strip

Type duivenpinnen

Pinnen en veren

 

Heeft u last van duiven in uw dakgoot, op het balkon, op de schutting, op de schoorsteenoverkapping of de nok van uw dak? Duiven broeden en zitten graag op een harde ondergrond zoals beton of metaal en laten ontlasting achter. Duivenpinnen voorkomen dit.

Duivenpoep heeft ook een hoge zuurgraad door het bestanddeel salpeterzuur. Dit kan schade toebrengen aan gebouwen en andere voorwerpen, wat natuurlijk erg vervelend is. Na het installeren van de duivenpinnen van ALCETSOUND heeft u geen last meer van duiven. Een betaalbare, diervriendelijke oplossing die makkelijk te bevestigen is.

Ontdek wat duivenpinnen zijn, welke verschillende soorten duivenpinnen u kunt kopen, hoe u de juiste duivenpin kiest, hoe u deze kunt bevestigen en nog veel meer over deze ideale oplossing om duiven en andere vogels te verjagen.

 

Wat zijn duivenpinnen?

Duivenpinnen zijn kunststof of RVS strips, 50 of 100 centimeter lang met daarop 30 tot 80 pinnen per strip die 10 tot 12,5 centimeter hoog zijn. Deze anti-duivenpinnen kunt u op iedere ondergrond bevestigen met behulp van de zeer goed hechtende montagekit van ALCETSOUND. Denk aan beton, metaal, hout of kunststof, maar ook direct op betumen of EPDM dakbedekking. De anti-vogelpinnen zijn geschikt om te monteren op balkons, daken, schuttingen en muren van zowel woningen als bedrijfsgebouwen. De pinnen zorgen ervoor dat de duiven niet kunnen landen op de betreffende plek en brengen zo geen schade toe aan de duiven. 

 

Wat zijn de voordelen van vogelpinnen?

Met behulp van de vogelpinnen van ALCETSOUND kunt u op een effectieve en diervriendelijke manier duiven en andere vogels zoals kraaien en meeuwen weren. De vogelpinnen zijn gemakkelijk te installeren op iedere ondergrond. Ze zorgen ervoor dat de vogels niet meer op de betreffende plek kunnen gaan zitten, rusten of nestelen. U kunt deze vogelpinnen kopen voor een prijs vanaf €5,98 per meter! Zo heeft u geen overlast meer van duiven en andere vogels of zelfs katten rondom uw woning of bedrijfsgebouw. Wij leveren de kwalitatieve duivenpinnen en andere anti-vogelpinnen uit eigen voorraad, dus u heeft ze altijd snel in huis. Reden genoeg om te kiezen voor de pinnen van ALCETSOUND.

 

Welke duivenpinnen kopen?

Zoals u op deze pagina kunt zien, zijn er diverse soorten duivenpinnen verkrijgbaar. Welke kunt u nu het beste kiezen? Er zijn verschillende factoren van invloed op de juiste duivenpin:

  • - Veel of weinig overlast : hoe meer pinnen per strip, hoe beter de vogelpinnen overlast kunnen tegengaan.
  • - RVS of kunststof: RVS (roestvrij staal) is duurzamer materiaal dan kunststof. De kunststof strips en pinnen zijn gemaakt van UV-bestendig, doorzichtig polycarbonaat.
  • - Vogeldruk: de pinnen die ALCETSOUND levert zijn allemaal voor middelmatige of hoge vogeldruk. 
  • - Pinnen of veren: op plekken waar mensen (of kinderen) zich zouden kunnen bezeren, zoals in raamkozijnen of op balkons, zijn duivenveren een goed alternatief voor duivenpinnen.
  • - Soorten vogels: heeft u naast duiven ook overlast van andere vogels die groter zijn zoals meeuwen? In dat geval kunt u ook kiezen voor meeuwenpinnen met langere pinnen. Die kosten iets meer (vanaf €7,80 per 1 meter), maar houden zowel meeuwen als andere vogels zoals duiven tegen.
  • - Flexibiliteit van de strips: er zit verschil in de breedte en de flexibiliteit van de strips. Niet-flexibele strips zijn ideaal voor een strakke ondergrond. Kies voor een flexibele RVS strip als het gaat om een gebogen ondergrond of een ondergrond die niet super strak is (bijv. dakranden of nokpannen). 
  • - Bevestiging van de strips: alle strips kunnen eenvoudig gemonteerd worden met onze montage kit. Ook kunt u kiezen om ze te monteren met schroeven, spijkers of popnagels. Strips zijn voorzien van gaatjes van 4,5 mm. Monteert u de strips bijvoorbeeld op een balkonleuning, dan is het ook mogelijk ze vast te zetten met tyraps. Alle strips kunt u makkelijk inkorten met bijvoorbeeld een blikschaar. De smallere strips zijn geschikt voor dunne randen.

 

Keuzehulp duivenpinnen

Met behulp van onderstaande tabel helpen we u op weg met de keuze voor het juiste product. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor de juiste duivenpin? Neem dan gerust contact op. Bel naar 073-2032137 of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Product

Materiaal
strip

Flexibel

Lengte
strip

Breedte
strip

Materiaal
duivenpin/veer

Hoogte
duivenpin/
veer

Aantal
pinnen

Wanneer kiezen?

MIC780

RVS

++

100 cm

22 mm

RVS

10 cm

80

Voor plaatsen met veel vogeloverlast

MIC313

RVS

++

100 cm

28 mm

RVS

12,5 cm

66

Geschikt voor overlast meeuwen en duiven door lange pinnen

MIC260

RVS

-

100 cm

18 mm

RVS

10 xm

60

Ideaal voor vlakke ondergrond door niet-flexibele strip

MIC103

Kunststof

-/+

50 cm

24 mm

RVS

10 cm

30

Middelmatige vogeloverlast, transparante strip, RVS pinnen

MIC230

Kunststof

-/+

50 cm

30 mm

Kunststof

10 cm

30

Middelmatige vogeloverlast, transparante strip en pinnen

MIC327 

RVS 

-/+

8x 20 cm
+
4x 125 cm
veer

22 mm

RVS 

5,5 cm 

Veren
i.p.v.
pinnen

Ideaal voor balkons of raamkozijnen

 

Waarom zijn de vogelpinnen diervriendelijk?

Duivenwering klinkt misschien niet diervriendelijk, maar het tegendeel is waar. Met behulp van de professionele duivenpinnen kunt u op een vreedzame manier duiven verjagen, zonder dat de dieren gewond raken. Ze kunnen niet landen waar de anti-duivenpinnen bevestigd zijn, maar landen op een andere plek zodat u geen overlast heeft van duiven en andere vogels. Lees ook het artikel met nog meer tips om vogels op een vreedzame manier te verjagen.

 

Hoe kunt u de pinnen bevestigen?

U kunt de duivenpinnen eenvoudig zelf monteren op iedere soort ondergrond met behulp van één koker montagekit, die ook bij ALCETSOUND verkrijgbaar is. Om u te helpen bij het monteren van de pinnen, hebben we stap voor stap uitgelegd hoe u dit kunt doen. Lees hiervoor de montage-instructie voor het plaatsen van duivenpinnen.

 

Wat zeggen de klanten over onze vogelpinnen?

Wij kunnen natuurlijk zeggen dat onze vogelpinnen goed werken, maar onze klanten kunnen daar het beste oordeel over geven. U kan onze review pagina bezoeken om alle reviews te lezen. Hieronder treft u een greep uit de reviews van onze klanten:

 

 

Welke bedrijven gebruiken onze vogelpinnen?

Inmiddels maken niet alleen veel particulieren, maar ook veel bedrijven succesvol gebruik van de vogelpinnen van ALCETSOUND. Ze worden ingekocht door bijvoorbeeld montage- / klusbedrijven, schoonmaakbedrijven, schildersbedrijven, ijzerwarenwinkels, vastgoedbedrijven, VvE’s, gemeenten, boerderijen, tuindersbedrijven en vliegvelden om zo op een effectieve manier vogeloverlast tegen te gaan.

 

Een greep uit onze tevreden klanten

 

 

Aanvullende vogelwering

ALCETSOUND is specialist op het gebied van vogelwering. U kunt bij ons niet alleen duivenpinnen kopen, maar wij leveren nog meer aanvullende producten om vogeloverlast voor duiven en andere vogels tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Neem contact met ons op Bekijk alle producten