Duivenpinnen kopen en plaatsen

7
ALCETSOUND levert een uitgekiend pakket strips met duivenpinnen. Uit voorraad kunnen we standaard twee type strips leveren: RVS of KUNSTSTOF. Bij beide type strips maken we gebruik van RVS pinnen. Zonder probleem te monteren op elke ondergrond.
Lees meer
Sorteren op:

Vogels, specifiek duiven, nestelen zichzelf graag op bepaalde plaatsen waar ze voldoende voedsel en beschutting vinden. Wanneer dit uw woning blijkt te zijn is duivenwering dé oplossing. Bij ALCETSOUND bent u aan het juiste adres voor het kopen van (kunststof) duivenpinnen.

Uit voorraad leveren we een uitgekiend pakket strips van RVS of kunststof, voorzien van roestvrij stalen duivenpinnen, met een lengte van 50 of 100 centimeter. De duivenwering die u vindt binnen ons assortiment is hoogstaand in gebruik. En u bent er zeker van dat u geen overlast heeft van gevogelte rondom uw woning.

Duivenpinnen plaatsen op iedere ondergrond

Onze (kunststof) duivenpinnen kunt u eenvoudig zelf op elke ondergrond aanbrengen met onze zeer goed hechtende montagekit. Deze kit hardt niet uit en blijft flexibel. Hierdoor blijft de strip jarenlang goed vastzitten. In tegenstelling tot andere kitsoorten is onze kit uiterst geschikt voor een ondergrond die voortdurend uitzet en krimpt onder invloed van wisselende buitentemperaturen.

Hier vindt u een duidelijke montage-instructie van onze duivenpinnen.

Duivenpinnen en en duivenwering kopen

Naast duivenpinnen kunt u in onze webshop meerdere soorten duivenwering kopen. Denk hierbij aan onder andere de volgende producten:

Dit is slechts een kleine greep uit ons ruime en diverse aanbod. Als u meer wilt weten over de producten die wij u aanbieden op het gebied van duivenwering, zoals de kunststof duivenpinnen, dan kunt u ons eenvoudig en snel bereiken!

Vogels op diervriendelijke manier verjagen

Duivenwering klinkt misschien niet diervriendelijk. Toch gaan wij bij ALCETSOUND altijd diervriendelijk te werk. Ons doel is dan ook om alle vogels op een vreedzame manier te verjagen zonder dat de dieren gewond raken.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »