Duivennetten kopen

2
Duivennetten zijn de meest effectieve manier om duiven te weren. Alcetsound levert desgewenst duivennetten in elke gewenste grootte, maar levert ook kant en klare doe-het-zelf pakketten. Hierin zit alles wat nodig is.
Lees meer
Sorteren op:

Een vogelnet of duivennet kopen is de meest effectieve manier om duiven te weren. Een specialist in vogelwering, ALCETSOUND, levert duivennetten in elke gewenste grootte, maar levert ook kant en klare doe-het-zelf pakketten. Hierin zit alles wat nodig is om de netten van 5 x 5 meter op een professionele wijze aan te brengen. Ideaal als u op zoek bent naar een manier om op een diervriendelijke wijze vogels te weren.

4 voordelen als u een vogelnet wilt kopen

Als u een net voor op uw balkon wilt kopen tegen duiven, meeuwen en kraaiachtigen, is het logisch dat u meer wilt weten over de voordelen ervan. Allereerst krijgen vogels geen kans om uw eigendommen te betreden en/of te bevuilen. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen:

  • De veelzijdigheid: wanneer u van plan bent om een vogelnet of duivennet te kopen kunt u deze overal zonder problemen aanbrengen.
  • De kostenbesparing: u heeft minder schoonmaak- en logischerwijs onderhoudskosten. Dit doordat de vogels uw pand of woning niet meer kunnen vervuilen door middel van het net tegen de duiven.
  • Tot slot heeft u minder hinder van vogels, u heeft minder last van uitwerpselen van vogels.

Dit zijn slechts enkele voordelen die een duivennet met zich meebrengt.

De inhoud van een vogelnetpakket van ALCETSOUND

Binnen het vogelnetpakket van ALCETSOUND vindt u alles wat nodig is om een net tegen duiven of andere vogels te bevestigen op uw balkon of een andere plek. Het vogelnetpakket is als volgt samengesteld:

  • Duivennet zwart 5 x 5 meter
  • Maaswijdte 5 x 5 cm
  • 25 Meter staalkabel van 2 mm dikte
  • 2 Kabelspanners
  • 8 Muur-ogen inclusief plug
  • 8 Kabelklemmetjes
  • 100 Ty-raps

Dit zijn de producten die in het pakket zijn opgenomen. Op die manier kunt u eenvoudig en snel uw terras of balkon dichtmaken en voorgoed verlost zijn van de uitwerpselen en andere hinder van duiven, meeuwen of ander gevogelte.

Altijd hulp op maat

Wilt u weten welk net tegen duiven u het beste op uw balkon kunt bevestigen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden als het aankomt op het kopen van duivenpinnen, een duivennet of vogelnet en andere vogelwering? Dan kunt u ons zonder problemen bereiken. Dit doet u door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)73 20 32 137.