Toepassing van vogelafweer bij vogeloverlast

Vogeloverlast van duiven, meeuwen, spreeuwen, kraaien en ganzen is voor velen een flinke zorg. Wat zijn goede manieren om deze vogeloverlast te voorkomen? Lees hier meer over verschillende toepassingen van vogelafweer.
Lees meer

 

Vogelafweer op diervriendelijke manier

Vogelsafweer kan op verschillende wijze. ALCETSOUND biedt diverse middelen om bijvoorbeeld duiven te verjagen. Bij ALCETSOUND gaan we altijd diervriendelijk te werk. We bieden in onze vogelwering webshop diverse middelen om vogeloverlast te voorkomen. Altijd als uitgangspunt om alle vogels op een vreedzame manier te verjagen, zonder dat de dieren gewond raken.

ALCETSOUND geeft advies op maat voor vogelafweer

Als u meer wilt weten over de producten die wij u aanbieden op het gebied van duivenafweer, of andere diervriendelijke manieren zoekt om vogels te verjagen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Voor het verjagen van vogels, zoals duiven en meeuwen, leveren we diverse oplossingen en altijd diervriendelijk. In onze webshop vindt u een volledig overzicht van de door ons aangeboden systemen om vogeloverlast te voorkomen of om vogels te verjagen.

Uiteraard staan we u graag persoonlijk te woord voor advies. Neem contact met ons op voor vragen of advies. We leveren aan zowel bedrijven als particulieren. ALCETSOUND helpt vogeloverlast te voorkomen, waar u ook woont of werkt.