Vogels op vreedzame manier verjagen

Hoe verjaag je vogels of schrik je ze af? Met de systemen van ALCETSOUND.
Lees meer

7 manieren om duiven, meeuwen en ander gevogelte te verjagen

Als u meeuwen, duiven, kraaien, spreeuwen of ander gevogelte wilt verjagen, doet het u goed om effectieve producten, zoals een vlieger, te bestellen. De systemen voor vogelwering van ALCETSOUND helpen u op diervriendelijke wijze vogels te verjagen. De vogeloverlast die u ervaart als tuinder, boer, ondernemer of huiseigenaar is nu eindelijk aan te pakken! Wij beschikken over de beste producten om vogels te verjagen van erven, landerijen, velden, kassen, zendmasten, luchthavens, jachthavens, industrieterreinen en fabrieksterreinen.


Hoe verjagen wij vogels?

Wij hebben jarenlange ervaring met het verjagen van vogels, zoals meeuwen en duiven, met vliegers en andere producten. Hieronder zijn 7 effectieve manieren opgesomd om de overlast van vogels effectief te bestrijden:

1. Door het plaatsen van vogelpinnen op dakranden en landingsplaatsen kunnen vogels niet meer landen op hun favoriete plekjes.
2. Met netten schermt u plekken af.
3. Met geluiden jaagt u vogels weg. Ons zeer effectieve ALCETSOUND akoestisch systeem laat angstkreten van vogels horen die een roofvogel zien. De nabootsing van deze roep doet soortgenoten vluchten voor gevaar. Dit systeem is populair bij akkerbouwers en fruittelers.
4. Ook doeltreffend zijn onze knalapparaten/gaskanonnen. De luide knallen schrikken vogels af.
5. Daarnaast kunt u kiezen voor optische systemen om vogels te verjagen, zoals onze roterende spiegelpiramides en Bird Breezers. Door de flikkering van het licht denken vogels dat er brand is of dat er een roofvogel op de loer ligt.
6. Of gebruik onze zeer effectieve opblaasbare vogelverschrikker Scary Man met sirene en lichtflitsen. Deze vogelverschrikker blaast zich op onverwachte momenten op en verjaagt zo de vogels in zijn omgeving.
7. Diervriendelijk en geruisloos zijn onze roofvogelvliegers en ballonnen. De felle kleuren en afbeeldingen van ogen of roofvogels houdt vogels op een afstand. Wij hebben ook oplossingen voor overlast van andere dieren, zoals konijnen, zwijnen of ander wild.

Wij hebben ook oplossingen voor overlast van andere dieren, zoals konijnen, zwijnen of ander wild.

Bestel uw producten in de webshop

Heeft u een keuze gemaakt om een vlieger te bestellen om meeuwen en andere vogels te verjagen? Plaats dan eenvoudig uw bestelling in de webshop van ALCETSOUND. Bestelt u voor 22.00 uur? Dan wordt de bestelling de volgende werkdag al geleverd. Neem contact op met onze medewerkers via +31 (0)73 20 32 137 als u vragen heeft over de manier waarop u het beste uw vogeloverlast kunt bestrijden.