Duivenstrips

3
Met het gebruik van duivenstrips maak je effectief een einde aan overlast van duiven en andere vogels.
Lees meer
Sorteer op:

Duivenstrips met pinnen zijn zeer effectief om gevogelte rondom uw woning of winkel te verjagen. De pinnen zijn een belemmering voor de vogels. Ze staan dusdanig uit elkaar dat een duif niet kan landen tussen de pinnen en zich hier dus niet kan nestelen. In het uitgebreide assortiment van ALCETSOUND zijn diverse soorten duivenstrips opgenomen, zodat u altijd vindt wat u zoekt.

Keuze uit diverse duivenstrips

Of u nu overlast ervaart op uw balkon of juist rondom uw winkel: in onze webshop bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van duivenstrips. Wij beschikken namelijk over een divers aanbod. Zo leveren we uit voorraad een pakket duivenstrips die vervaardigd zijn van rvs of kunststof. De strips bevatten roestvrijstalen duivenpinnen die 50 of 100 centimeter lang zijn. Doordat de pinnen niet roesten, rekent u de komende jaren af met vogeloverlast!

Plaats uw bestelling in de veelzijdige webshop

Bestel strips om duiven en ander gevogelte te verjagen voor 22.00 uur. Waarom? Dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag al geleverd. Zo bestrijdt u vogeloverlast direct. Bij vragen of voor meer informatie over het verjagen van vogels of over duivenstrips neemt u contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)73 20 32 137.