Vogelverschrikker balkon

0
Als je overlast hebt van vogels op je balkon hebben wij de oplossing voor je, speciale vogelverschrikkers voor op het balkon.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Wilt u een vogelverschrikker plaatsen op uw balkon, omdat u duiven en ander gevogelte wilt verjagen? Omdat u wilt afrekenen met geluidsoverlast en aangetaste eigendommen? Dan bent u in de webshop van ALCETSOUND aan het juiste adres. Dankzij ons veelzijdige assortiment vindt u altijd de geschikte producten om vogels preventief te weren rondom uw woning of winkel.

Kies voor een vogelverschrikker op uw balkon

Omdat vogels zich graag nestelen rondom plekken waar veel beschutting en voedsel is, kunt u overlast ervaren van duiven en ander gevogelte. Het is daarom ook logisch dat u deze dieren, zoals duiven, wilt verjagen van uw balkon. In de webshop van ALCETSOUND kunt u dan een vogelverschrikker bestellen die u eenvoudig plaatst op uw balkon. U heeft de keuze uit verschillende vogelverschrikkers, zoals:

Door de flikkering van het licht denken duiven, meeuwen en andere vogels dat er brand is of dat er een roofvogel op de loer ligt.

Ook voor andere vogelwering

Bij ALCETSOUND bestelt u meer dan alleen vogelverschrikkers. Om duiven te verjagen van uw balkon kunt u er ook voor kiezen om duivenpinnen, een duivenwerende veer of duivennetten te bestellen. Met een breed assortiment aan producten om vogeloverlast tegen te gaan, vindt u altijd een passend product.

Voor 22.00 uur besteld = morgen in huis

Heeft u een vogelverschrikker of ander product voor op uw balkon om duiven en andere vogels te verjagen in uw winkelmandje geplaatst? Doorloop dan het bestelproces en betaal veilig via iDEAL. Wij zorgen voor een razendsnelle levering, want als u voor 22.00 uur bestelt, heeft u de producten morgen al in huis! Bij vragen of voor meer informatie over het diervriendelijk verjagen van vogels belt u naar +31 (0)73 20 32 137.