Alcetsound vogelwering aanwezig op Perendag 2018

  • Geplaatst op
  • Door Gilles van der Lans
Alcetsound vogelwering aanwezig op Perendag 2018

Alcetsound is ook dit jaar weer aanwezig op De Perendag te Krabbendijke. Op donderdag 28 juni vindt de tweejaarlijke perendag plaats, een samenkomst die je niet mag missen als je actief bent in de perenteelt of fruitteelt in het algemeen. Alcetsound is aanwezig op de infomarkt om haar laatste noviteiten te tonen.

Op donderdag 28 juni vindt in Krabbendijke weer de tweejaarlijke Perendag plaats. Een bijeenkomst voor iedereen die actief is in het fruit en perenteelt in het bijzonder. Ook Alcetsound is aanwezig op de infomarkt om haar bestaande klanten te woord te staan en nieuwe klanten te vertellen over het Alcetsound vogelverschiksysteem.

Alcetsound vogelwering is inmiddels 14 jaar actief in Nederland en is met haar professionele vogelafweersysteem een betrouwbare partner voor vele fruittelers in Nederland en Belgie. De systemen produceren natuurgetrouwe geluiden om vogels op veilige afstand te houden en leveren een belangrijke bijdrage tot een beter rendement van de teelt.

Dit jaar laten we naast het Alcetsound angstkreetsysteem ook het BirdStop systeem zien, een eenvoudige unit speciaal geschikt voor kleinere percelen. Ook tonen we een luidspreker in de vorm van een oeroe met op de wind draaiende kop. Dit gestalte met ingebouwde luidspreker dient net boven het loof van de bomen geplaatst te worden.

Heeft u bestaande apparatuur in huis en wilt u deze na laten kijken, neem dan uw AM104 versterker of luidsprekers mee en lever deze bij aankomst in op onze stand. Aan het eind van de dag zorgen wij dat deze weer helemaal nagekeken klaar ligt. Uiteraard kunt u ook extra speakers of versterkers kopen, zodat u dit jaar tijdig klaar ben voor het effectief weren van vogels uit uw fruit.