Wind Eagle Eye spiegelpyramide hangend -33%
€296,45 €199,00

Wind Eagle Eye spiegelpyramide hangend

De Eagle Eye maakt gebruik van het weerkaatsen van een bepaald deel van het Infra rode spectrum van het zonlicht, welke vogels associeren met de aanwezigheid van dreiging. Op het moment dat vogels - en in het bijzonder duiven - in vlucht zijn zijn z... ...Meer informatie


De Eagle Eye maakt  gebruik van het weerkaatsen van een bepaald deel van het Infra rode spectrum van het zonlicht, welke vogels associeren met de aanwezigheid van dreiging. Op het moment dat vogels - en in het bijzonder duiven - in vlucht zijn zijn ze altijd alert op dreiging van boven (roofvogel). De Eagle Eye's - spiegelpyramides - simuleren deze dreiging en reduceren op deze wijze de aanwezigheid van vogels op of om een object. De Eagle Eye werkt geluidloos en is een diervriendelijk vogelafweersysteem dat weining tot geen overlast veroorzaakt voor nabij gelegen schepen. 


Deze windaangedreven spiegelpyramide is speciaal ontwikkeld voor schepen. De Spiegelpyramide wordt geleverd met haken waarmee de spiegelpyramide eenvoudig is op te hangen aan de vlaggenlijn en zo in de mast te hijsen is. 
 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen