Spreeuwen zoeken tegen het vallen van de nacht overnachtingplaatsen op. Dit gaat gepaard met veel geluid en veel uitwerpselen. Wanneer deze niet opgeruimd worden, brengen ze blijvende schade aan, bijvoorbeeld aan auto’s of schilderwerk van gebouwen. Het is dus niet alleen vervelend voor het gehoor, maar ook voor de portemonnee.

U wilt spreeuwen het liefst verjagen met een diervriendelijk systeem voor vogelafweer. Het ALCETSOUND agnstkreetsysteem is zo’n diervriendelijk systeem.


Eenvoudig spreeuwen en andere vogels verjagen

U kunt het akoestisch systeem van ALCETSOUND gebruiken om spreeuwen te verjagen, maar het werkt ook effectief tegen andere vogelsoorten, zoals meeuwen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u meteen wat de mogelijkheden zijn en wat u betaalt voor een vogelvrije omgeving.

Ga naar onze webshop of neem contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen over onze producten. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »