Vogelpinnen kopen

2
Wil je vogels effectief verjagen? maak dan gebruik van vogelpinnen.
Lees meer
Sorteer op:

Als u vogelpinnen wilt kopen, gaat u natuurlijk naar een specialist. Dan bent u zeker van pinnen die jarenlang meegaan. Daarom bent u bij ALCETSOUND aan het juiste adres. Met een uitgebreide webshop aan producten om vogels te verjagen, mogen wij ons een specialist in vogelwering noemen. En weet u niet welk product u het beste kunt bestellen voor uw vogelprobleem? Dan geven wij u deskundig advies!

Welke soort vogelpinnen kunt u kopen?

In onze webshop vindt u diverse soorten vogelpinnen. U heeft de keuze uit strips van rvs óf kunststof die voorzien zijn van roestvrijstalen duivenpinnen met een lengte van 50 of 100 centimeter. Dankzij de zeer goed hechtende kit kunt u de vogelpinnen op iedere ondergrond aanbrengen. De kwaliteit van deze pinnen, strips én kit zijn uitstekend, waardoor u voor lange tijd afrekent met vogeloverlast.

Meer dan alleen vogelpinnen verkrijgbaar

Bij ALCETSOUND kunt u niet alleen vogelpinnen kopen. In de webshop vindt u meer producten met betrekking tot vogelwering. Denk hierbij aan:

Weet u al voor welke vogelwering u kiest? Bestel vandaag nog!

Wilt u vogelpinnen kopen? Of past een andere soort vogelwering beter bij uw vogelprobleem? Voor welke vogelwering u ook kiest, als u voor 22.00 uur bestelt, heeft u de producten de volgende werkdag al in huis. Zo verjaagt u vogels binnen korte tijd. Bij vragen of voor meer informatie over het verjagen van vogels belt u naar +31 (0)73 20 32 137.