Overlast duiven

6
Wat je kunt doen als je ovelast hebt van duiven, bekijk de verschillende effectieve methodes.
Lees meer
Sorteer op:

Iedereen kent het wel, overlast van duiven of meeuwen. Sommige personen laten het, voor wat het is. Echter ergeren sommige zich eraan. U bent toch niet een van die personen die zich ergert, maar er niks aan doet? Dan moet u eens kijken wat ALCETSOUND voor u kan betekenen ten behoeve van uw vogeloverlast. Wij gaan op een diervriendelijke manier te werk en zorgen ervoor dat de overlast die u heeft over meeuwen of duiven wordt verbannen rondom uw woning. Vogeloverlast zijn met onze producten voorgoed verleden tijd!

Overlast van duiven of meeuwen? Bekijk ons aanbod!

Wij hebben een breed en divers aanbod van verschillende soorten producten waardoor u geen vogeloverlast meer zult ervaren. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Duivenpinnen: Hierdoor kunnen duiven niet meer op hun favoriete plekjes landen en vervuilen met bijvoorbeeld ontlasting.
  • Duivennetten: Duivennetten zijn er om bepaalde plekken rondom uw woning af te zetten. Hierdoor kunnen vogels bijvoorbeeld niet meer op uw balkon komen.
  • Knalapparaten: Met een harde knal worden vogels weggejaagd.

Dit zijn slechts enkele producten die wij u kunnen aanbieden, voor meer informatie over de apparaten kunt u ons altijd bereiken!

Bestel uw gewenste producten in de webshop

Kijkt u er al naar uit om de overlast van duiven en meeuwen te beperken? Bestel dan de producten die u wilt bestellen in de webshop. Als u voor 22.00 uur bestelt, heeft u uw producten de volgende werkdag al in huis. Bent u benieuwd naar de oplossingen die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot de overlast van duiven en meeuwen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)73 20 32 137. Wij vertellen u over de verschillende mogelijkheden en de producten binnen ons assortiment. Vogeloverlast hoeft dan ook geen blijvend probleem te zijn!