Duiven zorgen voor overlast en vervuiling

Duiven verjagen was nog nooit zo simpel dankzij de producten van ALCETSOUND. Zo leveren wij duivenstrips met roestvrijstalen pinnen direct uit voorraad. Deze strips van RVS of kunststof zijn eenvoudig op dakrand, vensterbank of balkonleuning aan te brengen, bijvoorbeeld met onze zeer goed hechtende kit.

Onze kit hardt niet uit en blijft flexibel. Hierdoor blijft de strip jarenlang goed vastzitten. Met andere kitsoorten raken de strips snel los omdat de ondergrond krimpt en uitzet onder invloed van temperatuurswisselingen. 

Ook effectief is het gebruik van duivennetten. ALCETSOUND levert deze netten in elke gewenste grootte, maar ook als kant en klare doe-het-zelf pakketten. Hierin zit alles wat nodig is om de netten van 5 x 5 meter op een professionele wijze aan te brengen. Zo krijgen duiven, meeuwen en kraaiachtigen geen kans om uw eigendommen te betreden en/of te bevuilen.


Onze klanten

ALCETSOUND helpt de overlast van vogels te verminderen, waar u ook woont of werkt! Wij leveren onze vogelafweersystemen aan alle bedrijven en particulieren die last hebben van vogels. 


Projecten

Bekijk onze Projecten en lees over de ervaringen van onze klanten onder Publicaties.


Meer weten? 

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op. Onze medewerkers geven u graag informatie over onze producten.